جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار نهایی کاندیدا‌های تایید صلاحیت شده انتخابات ۱۱ اسفند، فردا اعلام می‌شود | ۲۲ نماینده فعلی صلاحیت نداشتند + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۲۵۴۱
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
آمار نهایی کاندیدا‌های تایید صلاحیت شده انتخابات ۱۱ اسفند، فردا اعلام می‌شود | ۲۲ نماینده فعلی صلاحیت نداشتند + فیلم
سخنگوی شورای نگهبان گفت: آمار نهایی کاندیدا‌های تایید صلاحیت شده توسط شورای نگهبان فردا اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری که عصر امروز در حاشیه نمایشگاه مطبوعات برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: طرح ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها دارای در جلسات اخیر مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به وجود چند ابهام در این مصوبه، برای اصلاح به مجلس ارجاع شد.

وی افزود: ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی و کوله بری نیز مورد بررسی قرار گرفت که پیش از این نسبت به ۲ ماده آن ابهام وجود داشت که مجلس این دو ابهام را نیز مورد اصلاح قرار داده و ما منتظر هستیم تا متن اصلاح شده از سوی مجلس به دست برسد تا بررسی نهایی را روی این مصوبه به انجام دهیم.

طحان نظیف درباره طرح شفافیت قوای سه گانه گفت: اخیرا این طرح را دریافت کردیم و به محض این که بررسی آن به اتمام رسید نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت بررسی صلاحیت نامزد‌های معترض به نتایج صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان عنوان کرد: آمار کلی افرادی که با وجود تایید هیئت‌های نظارت استانی، توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده بودند حدود ۲۰۰ نفر است که ۲ نفر از نمایندگان فعلی مجلس نیز در بین این افراد هستند.

وی افزود: با توجه به این که فردا آخرین مهلت بررسی صلاحیت این دسته از نامزد‌ها است، آمار نهایی در این رابطه فردا توسط شورای نگهبان اعلام خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->